Hupikék törpikék (HUN DVDrip) 2011

« « « Vissza « « «Közzétéve: 2013 , október 10

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4.03 out of 5)
Loading ... Loading ...

hupikek torpikek 200x288 Hupikék törpikék (HUN DVDrip) 2011 Filmnézés Online , LetöltésA törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba.
Törpék szerencsére találkozik a Winslow-házaspárral, akik először megrémülnek a váratlan vendégektől, azután nagyon megszeretik őket. Bár ha az embernek törp az albérlője, többé semmi nem megy egyszerűen, ők mégis kiállnak mellettük – cserébe viszont a törpök is besegítenek, amikor Patricknek és Grace-nek segítségre van szüksége.
Ügyifogyi, Törpilla, Dulifuli, Okoska és a többiek épp kezdenék megszokni az ezer veszélyt rejtő nagyvárost, amikor új vendég érkezik: Hókuszpók ide is követte a kék jelzést.


onlinefilmnezes Hupikék törpikék (HUN DVDrip) 2011 Filmnézés Online , Letöltés   letoltesgomb Hupikék törpikék (HUN DVDrip) 2011 Filmnézés Online , Letöltés
itt nézheted meg:

pti Hupikék törpikék (HUN DVDrip) 2011 Filmnézés Online , LetöltésPrivátTár (letöltés is)

Uploadc

Vidxden

Xvidstage

MovShare

NovaMov

DivxStage

PutLocker

BitShare (letöltés)

TurboBit (letöltés)