Spongyabob – A mozifilm (2004)

« « « Vissza « « «Közzétéve: 2011 , augusztus 7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.38 out of 5)
Loading ... Loading ...

spongyabob a film 200x276 Spongyabob   A mozifilm (2004) Filmnézés Online , LetöltésÓ, az a kellemes, nyugodt élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Ám a világ hamarosan megláthatja, mennyire be tud durvulni a helyzet a víz alatti paradicsomban, amit Spongyabob Kockanadrág az otthonának nevez. Amikor ő és legjobb barátja, a kelekótya Patrick egy nagyszabású kalandba vágnak, hogy felkutassák Neptunusz király ellopott koronáját, és keresztülhúzzák a gaz Plankton diktátori terveit, Spongyabob azon kapja magát, hogy egy szendvicset vezet azon a kiszámíthatatlan úton, ahol felfedez új világokat, veszedelmes szörnyetegeket, no meg azt, hogy gyereknek lenni végeredményben nem is olyan rossz dolog.
És ha ehhez hozzávesszük, hogy a kaland végén még maga David Hasselhoff is felbukkan, és remekül alakítja… saját magát, akkor világossá válik, hogy a Spongyabob – A mozifilm a televíziózás történetének egyik legnépszerűbb gyerekműsorát milyen szellemesen varázsolja át a képernyőre. A sajátos rajzfigurák érző szívet, eredeti humort és szellemes sztorit takarnak – kicsik és nagyok számára egyaránt.


onlinefilmnezes Spongyabob   A mozifilm (2004) Filmnézés Online , Letöltés   letoltesgomb Spongyabob   A mozifilm (2004) Filmnézés Online , Letöltés
itt nézheted meg:

Putlocker