Tintaszív (Inkheart) BDRip HuN 2008

« « « Vissza « « «Kategória: Családi, Fantasy, Kaland
Közzétéve: 2012 , szeptember 24

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 4.65 out of 5)
Loading ... Loading ...

Tintaszív online Tintaszív (Inkheart) BDRip HuN 2008 Filmnézés Online , LetöltésHa Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek… szó szerint! És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekről olvasni jóval egyszerűbb, mint szembenézni velük… Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztő veszedelmek leselkednek rájuk.

Brendan Fraser (A múmia-filmek, Utazás a Föld középpontja felé), valamint az Oscar®-díjas Helen Mirren és Jim Broadbent erősítik a remek szereplőgárdát a Cornelia Funke sikerkönyvéből készült vidám családi moziban. Csatlakozz hozzájuk, és több kalandban lesz részed, mint amennyiről valaha álmodtál!


onlinefilmnezes Tintaszív (Inkheart) BDRip HuN 2008 Filmnézés Online , Letöltés   letoltesgomb Tintaszív (Inkheart) BDRip HuN 2008 Filmnézés Online , Letöltés
itt nézheted meg:

StreamCloud

NowVideo

MuchShare (letöltés is)

MuchUpload

Flashstream

Uploadc

Vidxden

Xvidstage

MovShare

NovaMov

DivxStage

PutLocker

ShockShare

BitShare (letöltés): Part1, Part2  <— (Ha nem engedi egészbe letölteni, töltsd le becsomagolva!)

TurboBit (letöltés)

Rapidgator (letöltés): Part1, Part2