Felhőatlasz (Cloud Atlas) BDRip HuN 2012

« « « Vissza « « «Közzétéve: 2013 , március 25

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4.42 out of 5)
Loading ... Loading ...

Felhőatlasz xpress online Felhőatlasz (Cloud Atlas) BDRip HuN 2012 Filmnézés Online , LetöltésHogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben.

A Mátrix alkotói, Lana Wachowski és Andy Wachowski A lé meg a Lola és a Parfüm rendezőjével, Tom Tykwerrel közösen készítették el ezt a nagyhatású és elgondolkodtató eposzt David Mitchell bestseller regényéből. A főszerepekben olyan szupersztárokat láthatunk, mint Tom Hanks és Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, valamint Susan Sarandon és Hugh Grant. Minden színész több szerepben jelenik meg, ahogy a történet előre halad az időben.


onlinefilmnezes Felhőatlasz (Cloud Atlas) BDRip HuN 2012 Filmnézés Online , Letöltés   letoltesgomb Felhőatlasz (Cloud Atlas) BDRip HuN 2012 Filmnézés Online , Letöltés
itt nézheted meg:

StreamCloud

NowVideo

MuchShare (letöltés is)

Flashstream

Vidxden

MovShare

NovaMov

DivxStage

PutLocker

SockShare

BitShare (letöltés): Part1, Part2  <— (Ha nem engedi egészbe letölteni, töltsd le becsomagolva!)

TurboBit (letöltés)

Megosztas.org (letöltés)

Rapidgator (letöltés): Part1, Part2

uploaded.net (letöltés): Part1Part2