Az Álmosvölgy legendája (1999)

« « « Vissza « « «Kategória: Horror, Misztikus, Thriller
Közzétéve: 2010 , augusztus 11

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

1405 200x274 Az Álmosvölgy legendája (1999) Filmnézés Online , LetöltésA Hudson keleti partvidékének tágas völgyei egyikében húzódik meg az a titokzatos, eldugott, csendes kis szurdok, melyet Álmosvölgynek hívnak. Mesebeli, varázslatos táj tele mindenféle helyi mendemondával, kísértetjárta helyekkel, éji babonával. Ide érkezik 1799 egyik vészjósló napján New Yorkból a legújabb tudományos nyomozási módszerek iránt elkötelezett Ichabod Crane felügyelő, hogy kivizsgálja a kis faluban történt rejtélyes eseteket. Három rendkívül különös gyilkosság zaklatta fel a békés kis közösség nyugalmát. Mindhárom áldozatnak levágták a fejét, és a fejek eltűntek… A falubéliek váltig állítják, tudják, ki követte el a rémséges tetteket: nem más, mint a legendás Fejnélküli Lovas!

“A mesemondás nagymestere, Tim Burton (Batman, Támad a Mars!, A majmok bolygója) hátborzongató és elbűvölő látomást szőtt a klasszikus rémtörténet köré. Az Álmosvölgy legendája igazi csoda: bátor, izgalmas, és telis-tele van erőteljes képekkel.”


onlinefilmnezes Az Álmosvölgy legendája (1999) Filmnézés Online , Letöltés   letoltesgomb Az Álmosvölgy legendája (1999) Filmnézés Online , Letöltés
itt nézheted meg:

Divxden: CD1 CD2 (klikk a Free Stream-re)

Letöltés: CD1 CD2 (klikk a Slower Download-ra)