Internet Download Manager (IDM) 6.10 Portable

« « « Vissza « « «Kategória: !Premier!
Közzétéve: 2012 , április 15

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4.11 out of 5)
Loading ... Loading ...

idm 200x286 Internet Download Manager (IDM) 6.10 Portable Filmnézés Online , LetöltésAz intelligens dinamikus fájlrészekre osztási logikával a letöltési sebességet akár ötszörösére növelő gyorsítóprogrammal folytathatjuk a megszakadt kapcsolat vagy áramkimaradás miatt félbemaradt letöltéseket.
A megadott időpontban automatikusan tud csatlakozni az Internethez, és letölti a várólistára felvett fájlokat, majd bontja a vonalat, vagy akár a számítógépet is kikapcsolja, ha elkészült. A letöltés FTP, HTTP, HTTPS protokollon lehetséges. Fel tudja dolgozni az MP3 hangfájlokat és az MPEG videófájlokat. Szinte észrevétlenül épül be az Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Chrome, Opera és Mozilla böngészőkbe, hogy automatikusan kezelje a letöltéseket. Még a kiszolgálón betekinthetünk a ZIP fájlok tartalmába, a letöltött állományok vizsgálatát a rendszer víruskeresőjével ellenőrizhetjük. A letöltött fájlok rendszerezéséhez kategóriákat hozhatunk létre. Beírhatjuk a kategóriába letöltendő fájltípusok kiterjesztéseit, és a kategória mentési útvonalát.

Portable (hordozható,akár pendrive ra is teheted) regisztrált magyar nyelvű verzió,kicsomagolod,bezárod a böngészőket!,elindítod,és megy icon smile Internet Download Manager (IDM) 6.10 Portable Filmnézés Online , Letöltés

Minden tárhelyen használható! Egyszerre több szálon tölt,így sokkal gyorsabb lesz a filmek letöltése.

A filmeket eredeti (AVI) minőségben a Vidxden / Xvidstage / Uploadc oldalakról tudod vele letölteni;Flashstream ről MP4-ben,Putlocker ről FLV ben.

Elindítod a filmet,és felkínálja azonnal a letöltés lehetőségét!

Letöltés:

Internet Download Manager (IDM) 6.10 Portable

Tesztelve,működik!